Productinformatie

Oppo UDP-203

€849

De nieuwe OPPO UDP-203 multispeler gaat verder waar de BDP-10x serie gebleven is. Door het combineren van het gerenommeerde OPPO design en de verbazingwekkende helderheid van Ultra-HD 4K content heeft verovert OPPO nu de 4K-markt, terwijl de veelzijdigheid en de uitgebreide aansluitmogelijkheden gebleven zijn.

De OPPO UDP-203 4K Ultra HD Blu-ray multispeler met HDMI 2.0 staat garant voor een perfecte 4K High Dynamic Range (HDR)weergave van beeld. Deze OPPO UHD-multispeler is daarnaast uitgerust met een audio-only HDMI 1.4-uitgang om compatibiliteit met oudere (AV) apparatuur te waarborgen. Op de HDMI 2.0-ingang kunt u bijvoorbeeld uw 4K kabel ontvanger of Top Set box aansluiten, waarmee niet alleen beeld, maar ook geluyid perfect wordt doorgegeven.

Met een premium 8-kanaals 32-bit DAC van AKM, speelt de OPPO UDP-203, PCM, AIFF, ALAC, FLAC en WAV audio (tot 384kHz / 32-bit), multi-channel DSD64 / 128 en zelfs twee-kanaals DSD256. De multispeler ondersteunt natuurlijk ook Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, Dolby Atmos en DTS: X voor een meeslepende surroundervaring. Streamen van uw locaal opgeslagen media wordt beter dan ooit tevoren ondersteund met de vernieuwde gebruiksinterface, die eenvoudig en gemakkelijk te bedienen is.

Modificaties Nieuws Links Documenten

De volgende modificaties zijn beschikbaar voor de Oppo UDP-203

Nieuwsitems over de Oppo UDP-203

Externe links

Documenten

  • Geen documenten gevonden

© 2017 Cinemike Benelux. Build by Jack van Dijk