Productinformatie

Panasonic DMP-UB 900

Bel voor prijs

De Panasonic DMP-UB900 is een Blu-ray-speler die 4K ondersteunt in zestig frames per seconde. Met de DMP-UB900 is Panasonic samen met Samsung de eerste fabrikant die een Ultra HD Blu-ray-speler aanbiedt in Nederland.

De DMP-UB900 is dankzij de ondersteuning van 4K Ultra HD een unieke Blu-ray-speler. Verder is de Blu-ray-speler in staat om content van lagere resolutie op te schalen naar Ultra HD. Toch is 4K niet de enige opvallende feature. De speler ondersteunt verder BT.2020-kleurenschaal en een high dynamic range-output. Verder is het mogelijk om HDMI-kabels apart te gebruiken voor het signaal van video en audio (7.1 home cinema).

Daarnaast ondersteunt de DMP-UB900 DSD en ALAC dankzij de geïntegreerde 192kHz/32-bit DAC (D/A-converter). Naast de bekende WAV/FLAC/MP3/AAC/WMA-formaten kunnen ook DSD (5,6 MHz/2,8 MHz) en ALAC-muziekbestanden worden weergegeven. Dat betekent dat de Panasonic DMP-UB900 ook overweg kan met audio van hoge resolutie. De geavanceerde techniek achter Direct Chroma Up maakt het mogelijk om 4:2:0-signalen te converteren naar 4:4:4-varianten. De Blu-ray-speler wordt geleverd met een afstandsbediening, die voorzien is van verlichte toetsen.

 Link fabrikant

 

 

Modificaties Nieuws Links Documenten

De volgende modificaties zijn beschikbaar voor de Panasonic DMP-UB 900

Nieuwsitems over de Panasonic DMP-UB 900

  • Geen nieuws gevonden

Externe links

Documenten

  • Geen documenten gevonden

© 2017 Cinemike Benelux. Build by Jack van Dijk