Nieuwsbericht

RGVhbGVyc2NoYXAgTS1XYVkgQ2FibGVz
3 May

Dealerschap M-WaY Cables

CineMike Benelux is dealer geworden van M-WaY Cables

Gedurende mijn rondzwerven door audio- en videoland, zoekende naar ondermeer goede bekabeling, kwam ik in aanraking met de M-Way bekabeling van AudioMaat. Ik heb er zeer lang de tijd voor genomen. Gedurende die tijd heb ik zeer uitgebreide vergelijkingstesten met concurrerende producten gedaan. Mijn uiteindelijke conclusie is dat de M-Way kabels zich kwalitatief hierin duidelijk onderscheiden.

De man achter het bedrijf AudioMaat en de M-Way kabels is de heer Wim Rodenburg. Het product van AudioMaat is het voor elkaar krijgen van een hoge synergie en muzikaliteit in een audioset. Een hulpmiddel daartoe is het toepassen van de door hem zelf handmatig gemaakte kabels, de M-Way kabels.

Alle M-Way kabels van AudioMaat zijn ontstaan en ontwikkeld op grond van opgedane ervaringen en op gehoor van Wim. De meeste kabels worden gemaakt op basis van een van te voren gekozen ideologie, technologie, functionaliteit en/of commercialiteit. De M-Way kabels wijken hiervan juist af, doordat ze uitsluitend geselecteerd zijn op muzikaliteit en op gehoor.

Ik heb daarom besloten om dealer te worden van AudioMaat. Kom eens langs en ervaar hoe de M-Way kabels een duidelijk verschil kunnen betekenen voor uw kwaliteitsbelevenis en genot. In overleg kan ik de M-Way kabels in uw eigen set komen demonstreren of aan u uitlenen.

U kunt het assortiment bekijken op:  CineMike Benelux M-WaY Cables

 

laatste nieuws

7 Oct

De nieuwe JVC projectoren zijn binnenkort leverbaar!!

© 2017 Cinemike Benelux. Build by Jack van Dijk