Productinformatie

M-WaY Cables analoge interlink: 3DW ReF

€795

3 dimensionaal, ruimtelijk, breedte en diepte en hoogte, opnameruimte, podium, achtergrond, vloeien,.....etc.

Veel gehoorde termen in de audio-wereld. Allemaal gebruikt om te verduidelijken wat een apparaat of kabel doet met de weergave van een stukje muziek. Al deze eigenschappen en nog meer zijn verenigd in de nieuwe 3 Dimensional WaY (3DW) kabellijn.

Met 3DW ligt hier voornamelijk de nadruk op de repoductie of weergave van de akoestiek in de opnameruimte. Hoe overtuigender je de opnameruimte hoorbaar (zichtbaar) kunt maken, des te meer ruimte (3D) ervaar je in een stem of instrument, des te meer ervaar je de dynamiek, des te meer ervaar je het samenspel tussen de muzikanten.

Alle 3DW kabels kenmerken zich door een nog lagere ruisvloer. Door het verlagen van de ruisvloer komen tonen eerder tot leven en leven ze ook langer. Er ontstaat zo een groter dynamisch constrast enerzijds en meer cohesie (samengaan, vloeien) anderzijds.

De 3 Dimensional WaY Reference (3DW ReF) analoge interlink is, in de meeste gevallen, in staat een nog verfijndere weergave te geven van de opname. Die verfijning uit zich in een nog homogener beeld, met mooie timbres en tonale dichtheid. De 3DW ReF is intenser.

Wat dat dan betekent voor jou als luisteraar?

Een aanzienlijke toename in rust en vanzelfsprekendheid van het muziek genieten. Meer rust voor de hersenen, meer tijd voor ontspanning. Ervaar het zelf.

De standaard lengte is 1 meter.
Als optie geldt dat elk 0,5 meter extra in lengte 25% extra kost.

De connectoren zijn van DH Labs Silver Sonic Ultimate. Een hele mond vol, bijna volledig koper en verguld. Ze zijn leverbaar in de varianten RCA en XLR.

 

Modificaties Nieuws Links Documenten

De volgende modificaties zijn beschikbaar voor de M-WaY Cables analoge interlink: 3DW ReF

  • Geen modificaties gevonden

Nieuwsitems over de M-WaY Cables analoge interlink: 3DW ReF

  • Geen nieuws gevonden

Externe links

Documenten

  • Geen documenten gevonden

© 2017 Cinemike Benelux. Build by Jack van Dijk