Productinformatie

M-WaY Cables USB kabel: 3DW

€395

3 dimensionaal, ruimtelijk, breedte en diepte en hoogte, opnameruimte, podium, achtergrond, vloeien,......etc.

Veel gehoorde termen in de audio-wereld. Allemaal gebruikt om te verduidelijken wat een apparaat of kabel doet met de weergave van een stukje muziek. Al deze eigenschappen en nog meer zijn verenigd in de nieuwe 3 Dimensional WaY (3DW) kabellijn.

Met 3D ligt hier voornamelijk de nadruk op de reproductie of weergave van de akoestiek in de opnameruimte. Hoe overtuigender je de opnameruimte hoorbaar (zichtbaar) kunt maken, des te meer ruimte (3D) ervaar je in een stem of instrument, des te meer ervaar je de dynamiek, des te meer ervaar je het samenspel tussen de muzikanten.

Alle 3DW kabels kenmerken zich door een nog lagere ruisvloer. Door het verlagen van de ruisvloer komen tonen eerder tot leven en leven ze ook langer. Er ontstaat zo een groter dynamisch contrast enerzijds en meer cohesie (samengaan, vloeien) anderzijds.

USB kabels kunnen veel verschil maken. De bij apparaten geleverde standaard usb kabeltjes zijn een beperking voor je apparaat. Met de 3 Dimensional WaY USB (3DW) kabel maakt je, ten opzicht van een standaard usb kabel, een enorme forse stap vooruit. Ten opzichte van een 2DW USB kabel is de ruisvloer nog verder verlaagd en de inzicht in de ruimte vergroot.

Wat dat dan betekent voor jou als luisteraar?

Een aanzienlijke toename in rust en vanzelfsprekendheid van het muziek genieten. Meer rust voor de hersenen, meer tijd voor ontspanning. Ervaar het zelf.

Standaard is de lengte 1 meter.
Als optie geldt dat elk 0,5 meter extra in lengte 25% extra kost.

Hoe lang moet je een digitale interlink nemen?
Een uitgebreid antwoord hierop vind je hier https://positive-feedback.com/Issue14/spdif.htm.
In veruit de meeste gevallen blijkt een kabel van minimaal 1,5 meter de beste keuze te zijn.

In een USB kabel heb je een digitaal signaal en een 5V gelijkstroompje. De 5V die wordt meegezonden van je bron geeft niets dan ellende. Door deze 5V te scheiden van het digitale signaal kom je tot een veel mooiere overdracht. Er zijn ook al USB dac's die de 5V stroom zelf genereren om tot een schoner resultaat te komen. Daarom is er ook een USB signal only in het assortiment.

Sommige bronapparaten kunnen niet overweg met de gesplitste USB'ertjes. Daarom kunt u de USB kabel in diverse varianten geleverd krijgen. Zo zijn de volgende varianten mogelijk:
- 'usb signal only'
- een voeding en data gescheiden bekabeling met aan beide uiteinden 1 USB connector, van USB-A naar USB-B connector (O-variant)
- een voeding en data gescheiden bekabeling met aan één uiteinde 1 USB connector (USB-B connector) en aan de andere
  uiteinde 2 USB connectoren (USB-A connector) (Y of gesplitste variant)

Modificaties Nieuws Links Documenten

De volgende modificaties zijn beschikbaar voor de M-WaY Cables USB kabel: 3DW

  • Geen modificaties gevonden

Nieuwsitems over de M-WaY Cables USB kabel: 3DW

  • Geen nieuws gevonden

Externe links

Documenten

  • Geen documenten gevonden

© 2017 Cinemike Benelux. Build by Jack van Dijk