Productinformatie

Marantz PM 11S3

€3999

* De verkoop prijs is een advies prijs. Voor de actuele prijs kunt u contact opnemen.

 Dit is inmiddels al de derde generatie Premium versterker en simpelweg beter dan ooit. Dit komt door de toevoeging van de koperen luidspreker aanslutingen met zeer hoge kwaliteit. Daarnaast heeft de PM-11S3 eennieuwe eindversterker met directe input en is bediening mogelijk via de nieuwe Marantz Remote App (IOS en Android). Deze toevoegingen, en de vele verfijningen die we hebben doorgevoerd, verbeteren niet alleen de geluidskwaliteit en de functionaliteit van deze ontzettend indrukwekkende versterker, maar zorgen ook voor succes in de toekomst. 

Zelfs voor deze verfijningen, zat de PM-11 bomvol geavanceerde technologieën om u de beste details in precisie en emotie te geven. De afgeschermde ringkerntransformator en op maat gemaakte componenten, zorgen voor eenultrastabiel vermogen bij 2x 100 W in 8 ohm of 2x 200 W in 4 Ohm.

Absolute signaalintegriteit en zeer lage signaal-ruisverhouding zijn gegarandeerd via de 3-traps constructie die eenvoorversterker, tweetraps hoofd-versterker en een extra voorversterker voor Phono MM / MC omvat.

Belangrijke technologieën omvatten de nieuwste Marantz Current Feedback HDAM ® SA3 en symmetrische circuitsmet korte signaalpaden om een dynamisch geluid en een perfecte stereobeeld te geven. 

Het resultaat is een ongelooflijk breed geluidsbeeld met uiterst nauwkeurige positionering van de instrumenten en zang.Bovendien zijn het chassis en de achterwand verkoperd om lage impendatie en massapotentiaal op elk moment te garanderen voor optimale signaalintegriteit.

CineMike PM 11S3

Modificaties Nieuws Links Documenten

De volgende modificaties zijn beschikbaar voor de Marantz PM 11S3

Nieuwsitems over de Marantz PM 11S3

  • Geen nieuws gevonden

Externe links

Documenten

  • Geen documenten gevonden

vergelijkbare producten

© 2017 Cinemike Benelux. Build by Jack van Dijk