Productinformatie

Marantz AV 7703

€2099

* De verkoop prijs is een advies prijs. Voor de actuele prijs kunt u contact opnemen.

 De zeer veelzijdige AV7703 heeft geen enkele moeite met alle verschillende hoge-resolutie multikanaals audioformaat. Uitmuntende surround geluidskwaliteit van de nieuwste surroundformaten inclusief Dolby Atmos, DTS:X en Auro-3D (optionele upgrade (tegen betaling, verkrijgbaar begin 2017)). De geluidskwaliteit van de AV7703 wordt bovendien nog verder verhoogd door de verfijnde verwerking van alle signalen via de Current Feedback-HDAM-voorversterker van Marantz, voordat ze worden doorgezonden naar de hoogwaardige 11.2 XLR of 11.2 RCA-uitgangen en afzonderlijke eindversterker. 

Volledige draadloze connectiviteit wordt geleverd door zowel WiFi als Bluetooth. Apple's AirPlay wordt ondersteund voor simpele, draadloze muziekstreaming. Audioformaten en weergave met hoge resolutie worden volledig ondersteund voor een haarscherp resultaat. Voor uw kostbare verzameling vinyl is zelfs een Phono MM-ingang toegevoegd. 

Dankzij de ingebouwde HEOS-technologie integreert de AV7703 naadloos in de draadloze HEOS multiroom muzieknetwerk, dat er voor zorgt dat u overal en op elk moment in uw huis kunt genieten van uw favoriete muziek. Met de gratis HEOS App zoekt, ontdekt en speelt u muziek uit uw eigen muziekbibliotheek, van online muziek streamingsdiensten en van duizenden internetradiostations. De AV7703 is klaar voor de toekomst dankzij het geavanceerde videogedeelte dat op alle acht HDMI-ingangen volledig voldoet aan de nieuwste specificaties van HDMI 2.0a en HDCP 2.2. De AV7703 is dankzij 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR) en 21:9 video, 3D, en BT.2020 passthrough op elke poort geschikt voor de volgende generatie 4k Ultra HD Blu-rayspelers, settopboxen en andere 4k Ultra HD-bronnen. Bovendien is de AV7703 in staat standaard en High-Definition analoge en digitale videocontent te upscalen naar 4K Ultra HD, waardoor uw favoriete traditionele bronnen nieuw leven wordt ingeblazen. 

Het assortiment Marantz MM-serie eindversterkers zorgt voor een perfect systeem. Alles is gebruiksklaar, u hoeft het apparaat alleen nog maar in te schakelen. 

Link fabrikant

 

Modificaties Nieuws Links Documenten

De volgende modificaties zijn beschikbaar voor de Marantz AV 7703

  • Geen modificaties gevonden

Nieuwsitems over de Marantz AV 7703

  • Geen nieuws gevonden

Externe links

Documenten

  • Geen documenten gevonden

© 2017 Cinemike Benelux. Build by Jack van Dijk