Productinformatie

Advance Acoustic X-Preamp

€1199

* De verkoop prijs is een advies prijs. Voor de actuele prijs kunt u contact opnemen.

Knoppenvrees zult u van de X-PREAMP niet krijgen. Maar deze voorversterker heeft meer in huis dan het front doet vermoeden. Alle functionaliteit is ondergebracht onder de “volumeknop”. Door op de knop te drukken worden o.a. volume- ingangselectie- en menufuncties geactiveerd. De twee displays geven optisch de relevante informatie. De helderheid van deze displays is overigens in 5 standen instelbaar. Toon- en balansregeling kunnen via Tone Bypass ontkoppeld worden. Het regelen van al deze functies kan natuurlijk ook met de meegeleverde afstandsbediening

De achterzijde is daarentegen drukker bezet. Mede door de ingebouwde 24bit/192kHz Burr Brown D/A converter biedt deze voorversterker een groot scala aan in- en uitgangen. Als analoge ingangen zijn CD, CD (XLR), tuner, aux1, aux2, aux3 en phono(MM) beschikbaar. Als digitale ingangen kunt u gebruikmaken van 2 optische, 2 coaxiale, USB-B en AES/EBU (XLR) aansluitingen. Voor het aansluiten van een analoge recorder is ook een Rec-out uitgang aanwezig. Eindversterker(s) kunnen aangesloten worden via 2 paar pre-outs (cinch) of via een paar gebalanceerde (XLR) uitgangen. Via de trigger uitgang kunnen aangesloten eindversterkers via de voorversterker in- en uitgeschakeld worden.

De veelzijdigheid van deze voorversterker wordt onderstreept door de phono MM ingang voor het aansluiten van een draaitafel, hetgeen de analoog liefhebber zal aanspreken. Voor diegenen die het ambiëren om muziek af te spelen vanaf een computer staat een bijzonder hoogwaardige asynchrone digitale XMOS USB-B ingang met een 24bit/192kHz resolutie ter beschikking. Deze aansluiting maakt het mogelijk een pc of laptop eenvoudig aan te sluiten op de X-PREAMP. De kwalitatief hoogwaardige D/A converter zet alle binnenkomende digitale signalen om naar een subliem analoog signaal.

Het binnenwerk laat een opbouw zien met korte signaalwegen, een gedegen voeding met een ringkerntransformator en hoogwaardige componenten die deze voorversterker tot een audiofiele “best buy” in zijn prijsklasse maakt.

Link fabrikant

 

 

Modificaties Nieuws Links Documenten

De volgende modificaties zijn beschikbaar voor de Advance Acoustic X-Preamp

  • Geen modificaties gevonden

Nieuwsitems over de Advance Acoustic X-Preamp

  • Geen nieuws gevonden

Externe links

Documenten

  • Geen documenten gevonden

vergelijkbare producten

© 2017 Cinemike Benelux. Build by Jack van Dijk